Od
Polazak (grad ili aerodrom)
Beograd , Srbija
BEG
Do
Destinacija (grad ili aerodrom)
Datum od
31
Datum do
31

Jedan smer

Beograd

Beč

Ekonomska

Period putovanja:

od RSD 6.782

Povratno putovanje

Beograd

Beč

Ekonomska

Period putovanja:

od RSD 12.330

Avionom do Beča za 59 eur!

Povezanost

Naš glavni grad je sa Bečom povezan sa nekoliko direktnih letova dnevno. Avionska karta se tokom cele godine može naći povoljno, osim oko velikih praznika kada se veliki broj naših ljudi vraća u zemlju i te avio karte se rasprodaju mesecima unapred ili se prodaju po prilično visokim cenama.

Kako je najbolje kupiti avio karte na relaciji Beograd – Beč?

Avionske karte Beograd – Beč je najlakše kupiti online na sajtu eKarte.Na jednom mestu ćete pronaći sve dostupne i jeftine avionske karte svih avio prevoznika. Ono što ovaj pretraživač razlikuje od drugih je vrlo jednostavan proces gde ćete pretragu, rezervaciju i kupovinu završiti u samo par klikova. Takodje, sajt eKarte omogućava kartično plaćanje, plaćanje pomoću IPS koda, naknadno možete doplatiti prtljag ali i kupiti medjunarodno putno osiguranje Generali.

Promotivne cene se uglavnom mogu naći kod svih prevoznika, na ovoj relaciji direktne letove obavlja Air Serbia i Austrian Airlines. Putnici često mogu naći i jeftine avio karte sa presedanjem, predlažemo da na našem sajtu potražite ponude Lufthansa, Swiss, Air Francei Turkish Airlines. Na šta obraćati pažnju?

Neko nepisano pravilo je da se najjeftinije avio karte po promotivnim cenama nude bez dodatnog prtljaga i bez drugih dodatnih usluga koje se mogu naplaćivati (sedište, check in) što znatno može uticati na krajnju cenu.

Koje su cene avio karata za Beč?

Najniže cene avio karata koje se mogu već od 59 eur u jednom pravcu dok se cene povratnih avio karata kreću od 109 eur. Cene zavise od perioda putovanja, raspoloživosti i popunjenosti leta ali i drugih faktora.

Kako dobiti podršku prilikom kupovine avionske karte?

Ako vam više odgovara avionske karte možete kupiti uz pomoć naših avio agenata koji će sigurno naći najbolje i najjeftinije letove koji vama odgovaraju.Dostupni su svakog radnog dana od 09.00 do 20.00, subotom od 10.00 do 14.00 časova.

Naše avio agente možete dobiti na broj

060 747 07 75
060 747 07 75
Beograd → Abu Dabi
Beograd → Hurgada