Biznis korisnici klikom do avio karte

Biznis korisnici mogu koristiti poseban online rezervacioni sistem za avio karte namenjen efikasnijoj organizaciji službenih putovanja. Ovaj jedinstveni sistem sertifikovan od strane Travelport-a, koristi kao osnovu Galileo globalni distributivni sistem (GDS).

Prepoznajući potrebe srednjih i velikih firmi razvijeno je jedinstveno IT rešenje pod nazivom Reservio uz koje, zahvaljujući intuitivnoj i jednostavnoj administraciji, svaki zaposleni u firmi može da ima svoj profil uz koji vrši pretragu, rezervaciju ili kupovinu avio karte.

U Reservio sistemu se definišu posebni uslovi koji važe za datog klijenta i mogu da uključe posebno dogovorene cene avio karata, marže, uslove plaćanja i sve drugo što firme mogu definisati svojim politikama putovanja. Ovaj sistem značajano ubrzava procedure nabavke aviokarata i smanjuje mogućnost grešaka.
Aplikacija radi na svim mobilnim uređajima bilo da su na Android ili iOS operativnom sistemu preko jedinstvenog linka na rezervacioni sistem. Na računarima je dostupna u vidu klasične internet prezentacije, ne postoji nikakvo preuzimanje (download), instaliranje ili ažuriranje.

Niži troškovi

Prilikom pretrage zaposlenima će se isključivo ili prioritetno ponuditi tip avio karte koji je ugovoren (npr. najjeftinija opcija, non refundable, non change itd.). Time se prave uštede u troškovima u odnosu na to da svaki putnik bira svoju opciju putovanja, često birajući fleksibilnije ali i do 40% skuplje avio karte, kao i da rezervacije budu uskladjene sa ugovorenim uslovima. Firme tako same postaju sopstveni agenti, uvek imaju uvid u potrošnju i mogu racionalnije da raspolažu sopstvenim novcem.

Sistem vodi evidenciju potrošnje po svakom zaposlenom i pazi da ne bude prekoračen određeni budžet ukoliko je prethodno definisan. Na kraju meseca firme dobijaju kompletan izveštaj o aktivnostima preko svog profila.

Reservio danas koriste mnoge multinacionalne kompanije u Republici Srbiji koje su prepoznale ovakav vid poslovanja kao najbolje rešenje za korporativna putovanja, bolju i efikasniju kontrolu i prilagodjavanje sopstvenim potrebama.

Prijavite se za prezentaciju rešenja