Reservio – rezervacioni sistem za avio karte

U Srbiji je za potrebe turističkih agencija razvijen online rezervacioni sistem za avio karte – Reservio. Ovaj jedinstveni sistem sertifikovan od strane Travelport-a, koristi kao osnovu Galileo globalni distributivni sistem (GDS), poznat i omiljen među prodavcima avio karata.

Sa porastom digitalizacije i kupovine preko interneta, turističke agencije se sve više okreću potrebi da omoguće svoju ponudu širem krugu ljudi. Integracijom Reservio sistema na sajtu turističke agencije, omogućuju putnicima da online rezervišu i kupuju avio karte za ceo svet, na letovima svih aviokompanija.

Uz pomoć progresivnih web aplikacija na kojima se zasniva Reservio, svaka turistička agencija može jednostavno postati njen korisnik. Ne postoji nikakvo preuzimanje (download), instaliranje ili ažuriranje, a aplikacija radi na svim mobilnim uređajima bilo da su na Android ili iOS operativnom sistemu. Na računarima je dostupna u vidu klasične internet prezentacije.

Prilagodljiv dizajn

Reservio je sistem koji ima neograničene kreativne mogućnosti. Izgled i layout sajta se biraju i menjaju, a svaka primena može da izgleda drugačije već u skladu sa dizajnom sajta turističke agencije koja ga koristi i to bez ikakvog dodatnog programiranja.

Aplikacija zahvaljujući kojoj je pozicioniranje sajta na pretraživačima moguće sa umanjenim ulaganjima. Zbog boljeg organskog pozicioniranja sniženi su troškovi korisnika na reklamne kampanje.

Reservio se odnedavno nalazi i u redovnoj Travelport-ovoj ponudi online rešenja.