Od
Polazak (grad ili aerodrom)
Beograd , Srbija
BEG
Do
Destinacija (grad ili aerodrom)
Datum od
31
Datum do
31

Jedan smer

Beograd

Dubai

Ekonomska

Period putovanja:

od RSD 23.099

Povratno putovanje

Beograd

Dubai

Ekonomska

Period putovanja:

od RSD 41.408

Letimo u Dubai

NAJ…

Dubai je grad koji se iz godine u godine konstantno razvijao sa jednom posebnom strašću, da u mnogo čemu bude NAJ. Najbrži – auto, voz… Najveća – zgrada, hotel, fontana, tržni centar… Najskuplji – butici, restorani…

I uspeo je u tome. Danas grad drži veliki broj rekorda u raznim oblastima, od tehnologije, gradjevine, kulinarstva.U gradu možete posetitii veliki broj drugih čuda: skijalište u sred tržnog centra, veštačka ostrva koja su ustvari kao gradovi, gigantske akvarijume, jedini hotel u svetu sa 7 zvezdica…

Kakvi jeftini letovi postoje na relaciji Beograd – Dubai?

Avio karte do Dubai se ne nalaze često na promocijama jer je destinacija vrlo popularna i letovi su uglavnom popunjeni do poslednjeg mesta.

Najlakše je avio karte kupiti na našem sajtu eKarte.rs jer se u ponudi nalaze avio karte svih kompanija, Fly Dubai, Emirates, Turkish Airlines, Qatar Airways i druge. Najlakše i najjeftinije je doći direktnim letom kompanijom FlyDubai iz Beograda, ali postoje i druge opcije sa presedanjem ili iz gradova u okruženju ukoliko želite malo avanture u putovanju.

Kad se mogu naći promotivne cene?

Nema posebnog pravila kada se mogu naći promotivne cene. Neko nepisano pravilo je da se najjeftinije avio karte po promotivnim cenama mogu naći van perioda velikih praznika. Naša preporuka je da avio karte kupite najranije moguće ili da razmotrite i nekoliko različitih datuma putovanja.

Koje su cene avio karata za Dubai?

Najniže cene avio karata se mogu naći već od 300 eur za direktan let FlyDubai iz Beograda koji traje oko 5 sati. Na cenu utiču i drugi faktori, pre svega da li je uključen prtljag, period putovanja,vreme rezervacije, da li su avio karte refundabilne ali i drugih dodatnih usluga koje bi koristili. Ukoliko avionske karte kupujete u samom piku sezone budite spremni da izdvojite i do 650 eur za povratnu avio kartu.

Kako je najbolje kupiti avio karte za Dubai?

Avio karte za Dubai možete vrlo jednostavno kupiti preko našeg sajta eKarte.rs i budite sigurni da imamo najbolju ponudu.

Online avio karte možete vrlo jednostavno rezervisati i kupiti jer su pretraga, rezervacija i kupovina vrlo jednostavne i u samo par klikova. Sajt eKarte omogućava kartično plaćanje, plaćanje pomoću IPS koda, naknadno možete doplatiti prtljag ali i kupiti medjunarodno putno osiguranje Generali.

Ako vam više odgovara avio karte za Dubai možete kupiti uz pomoć naših avio agenata koji će sigurno naći najbolje i najjeftinije letove koji vama odgovaraju. Dostupni su svakog radnog dana od 09.00 do 20.00, subotom od 10.00 do 14.00 časova.

Svim našim putnicima pružamo podršku tokom celog putovanja tako da se maksimalno mogu prepustiti uživanju u putovanju!

Naše avio agente možete dobiti na broj

060 747 07 75
060 747 07 75
Beograd → Abu Dabi
Beograd → Hurgada