Od
Polazak (grad ili aerodrom)
Beograd , Srbija
BEG
Do
Destinacija (grad ili aerodrom)
Datum od
31
Datum do
31

Jedan smer

Beograd

Podgorica

Ekonomska

Period putovanja:

od RSD 6.990

Povratno putovanje

Beograd

Podgorica

Ekonomska

Period putovanja:

od RSD 12.990

Do Podgorice avionom

 Dobro došli u prestonicu Crne Gore

Imajući u vidu frekventnost svakodnevnih direktnih letova ali i činjenicu da je podgorički aerodrom udaljen nepunih sat vremena vožnje od crnogorskog primorja, putovanje avionom do ovog grada je i dalje vrlo popularno i jednostavno.

Avio karte do Podgorice

Najbolju ponudu i najpovoljnije cene avionskih karata na relaciji Beograd- Podgorica možete vrlo jednostavno kupiti preko našeg sajta eKarte.rs i u ponudi se nalaze avio karteAir Serbia i Air Montenegro.

Avio karte iz Beograda do Podgorice su dostupne i iz drugih gradova, uz presedanje u Beogradu. U piku turističke sezone, koja traje od sredine maja do kraja septembra, često je povoljnije leteti do Podgorice umesto na tivatski aerodrom. Na sajtu eKarte možete isprobati razne kombinacije sa različitim polaznim i dolaznim aerodromima i tako naći najpovoljniju kombinaciju.

Ako vam više odgovara avio karte za Podgoricu možete kupiti uz pomoć naših avio agenata koji će sigurno naći najbolje i najjeftinije letove koji vama odgovaraju. Call centar je dostupan svakog radnog dana od 09.00 do 20.00, subotom od 10.00 do 14.00 časova.

Kad se mogu naći promotivne cene?

Naša preporuka je da avio karte kupite što je ranije moguće. Takodje, na našem sajtu eKarte.rs objavljujemo sve promocije kompanija AirSerbia i AirMontenegro, bilo da su iz Beograda, Niša ili Kraljeva.

Koje su cene avio karata za Podgoricu?

Najniže cene avio karata se mogu naći već od 109 eur za povratnu avionsku kartu iz Beograda. Na cenu utiču i drugi faktori, pre svega da li je uključen prtljag, period putovanja,vreme rezervacije, da li su avio karte refundabilne ali i drugih dodatnih usluga koje bi koristili.

Kako kupiti online?

Online avio karte možete vrlo lako rezervisati i kupiti jer su pretraga, rezervacija i kupovina vrlo jednostavne i u samo par klikova. Sajt eKarte omogućava kartično plaćanje, plaćanje pomoću IPS koda, naknadno možete doplatiti prtljag ali i kupiti medjunarodno putno osiguranje Generali.

Kartično plaćanje je uz rešenje Banca Intesa potpuno bezbedno, bez dodatnih troškova za putnika i bez dodatnih bankarskih komisija. Cene su iskazane u dinarima i za svaku kupovinu dobijate račun, fakturu ili registrovanu eFakturu u zavisnosti od vaših potreba.

Svim našim putnicima pružamo podršku tokom celog putovanja tako da se maksimalno mogu prepustiti uživanju u putovanju!

Naše avio agente možete dobiti na broj

060 747 07 75
060 747 07 75
Beograd → Minhen
Beograd → Split