Od
Polazak (grad ili aerodrom)
Beograd , Srbija
BEG
Do
Destinacija (grad ili aerodrom)
Datum od
31
Datum do
31

Jedan smer

Beograd

Tivat

Ekonomska

Period putovanja:

od RSD 6.936

Povratno putovanje

Beograd

Tivat

Ekonomska

Period putovanja:

od RSD 12.610

Kako najpovoljnije avionom do Jadranskog mora?

Najlakše je ipak avionom

Veliki broj naših turista se odlučuje da ipak avionom započne svoje letovanje na Jadranskom moru i time izbegavaju gužve na putevima i duge kolone na granicama. Zahvaljujući svom položaju Tivat je za mnoge polazna tačka za istraživanje primorja. Direktnim letovima prelepe plaže i more su na manje od jednog časa leta udaljene.

Avio karte do Tivta

Avio karte Beograd-Tivat se pre početka sezone mogu naći na promocija i važi jedno nepisano pravilo, što je pre kupite proći ćete jeftinije. U samoj sezoni, koja traje od sredine maja do kraja septembra letovi su uglavnom popunjeni do poslednjeg mesta.

Osim iz Beograda, možete kupiti jeftine avio karte za Tivat i direktnim letom iz Niša ili Kraljeva i lako stignete na crnogorsko primorje.

Najbolju ponudu, najpovoljnije cene i vrlo lako i brzo avio karte možete kupiti na našem sajtu eKarte.rs jer se u ponudi nalaze SVE avio karteAir Serbia i Air Montenegro.

Kad se mogu naći promotivne cene?

Naša preporuka je da avio karte kupite što je ranije moguće. Takodje, na našem sajtu eKarte.rs objavljujemo sve promocija kompanija AirSerbia i AirMontenegro, bilo da su iz Beograda, Niša ili Kraljeva.

Koje su cene avio karata za Tivat?

Najniže cene avio karata se mogu naći već od 109 eur za povratnu avionsku kartu iz Beograda. Na cenu utiču i drugi faktori, pre svega da li je uključen prtljag, period putovanja,vreme rezervacije, da li su avio karte refundabilne ali i drugih dodatnih usluga koje bi koristili. Ukoliko avionske karte kupujete u samom piku sezone budite spremni da izdvojite i do 200 eur za povratnu avio kartu.

Kako je najbolje kupiti avio karate za Tivat?

Avio karte za Tivat možete vrlo jednostavno kupiti preko našeg sajta eKarte.rs i budite sigurni da imamo najbolju ponudu.

Online avio karte možete vrlo jednostavno rezervisati i kupiti jer su pretraga, rezervacija i kupovina vrlo jednostavne i u samo par klikova. Sajt eKarte omogućava kartično plaćanje, plaćanje pomoću IPS koda, naknadno možete doplatiti prtljag ali i kupiti medjunarodno putno osiguranje Generali.

Ako vam više odgovara avio karte za Tivat možete kupiti uz pomoć naših avio agenata koji će sigurno naći najbolje i najjeftinije letove koji vama odgovaraju. Dostupni su svakog radnog dana od 09.00 do 20.00, subotom od 10.00 do 14.00 časova.

Svim našim putnicima pružamo podršku tokom celog putovanja tako da se maksimalno mogu prepustiti uživanju u putovanju!

Naše avio agente možete dobiti na broj

060 747 07 75
060 747 07 75
Beograd → Solun
Niš → Nirnberg