Kada putujete oslonite se na Qatar Airways
Qatar Airways promo
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec
Od
Polazak (grad ili aerodrom)
Beograd , Srbija
BEG
Do
Destinacija (grad ili aerodrom)
Datum od
31
Datum do
31

Tražnja putnika za putovanjima je drastično opala usled pandemije koronavirusa. Kako bi povratili poverenje putnika, avio-kompanije uvode brojne zdravstvene mere tokom letova, ali se menjaju i mnoga komercijalna pravila. Tako danas gotovo da ne možete da kupite avio-kartu koja nije maksimalno fleksibilna što će vam omogućiti da besplatno pomerite ili otkažete svoje putovanje u slučaju da za tim postoji potreba.

Avio-kompanija Qatar Airways je pripremila čitav niz specijalnih pravila koja od sada važe za svaku kupljenu avio-kartu. Putnici se tokom putovanja u potpunosti mogu osloniti na Qatar Airways, a njihovo putovanje će biti sigurno.

Za sva putovanja do 31. decembra 2020. važe nova fleksibilnija pravila.

Zadržite svoju kartu

Qatar Airways je produžio validnost avio-karata, što znači da izdata avio-karta sada važi dve godine od datuma izdavanja. Ovo će omogućiti putnicima da pomere svoje putovanje i da otputuju onda kada za put budu spremni.

Neograničen broj promena

Svaki putnik sa kartom Qatar Airways-a može da neograničeno da menja svoju kartu bilo da se radi o datumu putovanja ili o destinaciji. Moguće je čak promeniti i destinaciju polaska. Ako imate kartu od Beograda do Bangkoka preko Dohe, možete da to promenite za Bali na primer, ili čak možete da krenete iz Zagreba ako želite. Jedino ograničenje je da nova polazna destinacija mora biti u krugu od 5.000 milja od prvobitne polazne destinacije.

Zamena za Q-milles ili drugo putovanje

Ako pak ne možete da putujete i morate da otkažete avio-kartu, možete iskoristiti darežljivu ponudu Qatar Airways-a i zameniti svoju kartu za nagradne Q-Milles (Q Milje). Za svaki 1 dolar dat za avio-kartu dobićete 100 nagradnih milja koje će ostati raspoložive u naredne tri godine. Sa njima možete kupovati druge karte ili ih koristiti za plaćanje dodatnih usluga poput viška prtljaga ili prelaska u višu klasu.

Kartu možete zameniti i za neko drugo putovanje. U tom slučaju dobićete vaučer koji će biti uvećan za 10 posto od vrednosti vaše karte. Ovi vaučeri će važiti dve godine od datuma izdavanja.

Refundacija

Ukoliko vam ništa od ovoga ne odgovara i ne postoji način da realizujete svoje putovanje zato što je let otkazan, ništa se ne brinite – Qatar Airways će vam potpuno besplatno vratiti vaš novac prema originalnom izvoru plaćanja.

Sve informacije o novim uslovima putovanja sa Qatar Airways-om možete dobiti pozivom na broj našeg korisničkog centra: 060-747-0-775