Od
Polazak (grad ili aerodrom)
Beograd , Srbija
BEG
Do
Destinacija (grad ili aerodrom)
Datum od
31
Datum do
31

Jedan smer

Beograd

Istanbul

Ekonomska

Period putovanja:

od RSD 9.309

Povratno putovanje

Beograd

Istanbul

Ekonomska

Period putovanja:

od RSD 16.240

Kad kupiti najjeftinije avio karte do mističnog Istanbula?

Šta kažu za Istanbul?

Istanbul je sigurno jedan od najlepših gradova na svetu. Smešten na Bosforskom moreuzu spaja istok i zapad, uzimajući najbolje i od Evrope i od Azije. Grad koji se prepoznje po najboljim street food jelima. Sa vrlo pristupačnima cenama pravi je užitak isprobati mnoge turske specijalitete. Nijedan evropski grad noću nije tako živ kao Istanbul, grad koji nikada ne spava. Možete uživati u izlascima do ranih jutarnjih sati. Osetite čari Istanbula, upoznajte tursku kulturu življenja, rituale ispijanja čaja i kafe, osetite kako grad diše i degustirajte lokalnu hranu.

Kakvi jeftini letovi postoje na relaciji Beograd – Istanbul?

Avio karte do Istanbula se često mogu naći na promociji svih avio kompanija, uključujući Pegasus Airlines, Turkish Airlines i Air Serbia. Najlakše ih je kupiti preko našeg sajta eKarte.rs jer kod nas uvek možete naći aktuelne promocije svih aviokompanija. Najlakše je doći direktnim letom iz Beograda, ali postoje i jeftine opcije iz gradova u okruženju, pre svega direktan let Niš – Istanbul, ali i direktnim letovima iz Sarajeva, Skoplja, Zagreba.

Kad se mogu naći promotivne cene?

Nema posebnog pravila kada se mogu naći promotivne cene. Neko nepisano pravilo je da se najjeftinije avio karte po promotivnim cenama mogu naći tokom proleća i jeseni. Imajte u vidu da se prevoznik Pegasus Airline smatra za low cost kompaniju tako da se jeftine avio karte mogu kupiti tokom gotovo cele godine.

Koje su cene avio karata za Istanbul?

Najniže cene avio karata se mogu naći već od 79 eur u jednom pravcu dok se cene povratnih avio karata kreću od 139 eur. Na cenu utiču i drugi faktori, pre svega da li je uključen prtljag, period putovanja,vreme rezervacije (što ranije to bolje), da li su avio karte refundabilne ali i drugih dodatnih usluga koje bi koristili.

Kako je najbolje kupiti avio karte za Istanbul?

Avio karte doIstanbula možete vrlo jednostavno kupiti preko našeg sajta eKarte i budite sigurni da imamo najbolju ponudu. Ako želite više informacija o dostupnim promocijama predlažemo da avio karte za Istanbul kupite uz pomoć naših avio agenata koji će sigurno naći najbolju i najjeftiniju opciju koja vam odgovara. Svim našim putnicima pružamo podršku tokom celog putovanja tako da se maksimalno mogu prepustiti uživanju u mističnom Istanbulu!

Naše avio agente možete dobiti na broj

060 747 07 75
060 747 07 75
Pariz avio kartaBeograd → Pariz
Beograd → Abu Dabi