Od
Polazak (grad ili aerodrom)
Beograd , Srbija
BEG
Do
Destinacija (grad ili aerodrom)
Datum od
31
Datum do
31

Jedan smer

Beograd

Pariz

Ekonomska

Period putovanja:

od RSD 5.550

Povratno putovanje

Beograd

Pariz

Ekonomska

Period putovanja:

od RSD 9.349

Kako avionom jeftino do Pariza?

Malo o gradu

Grad koji je poznat kao grad svetla, kulture, mode, romantike, delikatesne kuhinje i odličnog provoda prava je kosmopolitska prestonica. Grad koji očarava sve posetioce, grad koji naseljava mnogo umetnika koji u njemu vide neiscrpnu inspiraciju.

Nekoliko saveta o jeftinim letovima na relaciji Beograd – Pariz

Da bi avio karta Beograd – Pariz bila što jeftinija, odaberite period putovanja koji se ne poklapa sa velikim praznicima jer tada su cene prilično visoke i gotovo da nema promocija koje daju avio kompanije. Jeftine avio karte uglavnom nudi niskotarifni (low cost) prevoznik Wizz Air, ali često se promotivne cene mogu naći i kod prevoznika Air Serbia i Air France. Putnici često nedovoljno istraže i opcije sa presedanjem, predlažemo da istražite kod Lufthansa, Austrian Airlines, Swiss pa i Turkish Airlines.

Naravno, uvek aktuelne cene svih navedenih prevoznika možete pronaći online na sajtu eKarte.

Na šta obraćati pažnju?

Neko nepisano pravilo je da se najjeftinije avio karte po promotivnim cenama nude bez dodatnog prtljaga i bez drugih dodatnih usluga koje se mogu naplaćivati (sedište, check in) što znatno može uticati na krajnju cenu.

Koje su cene avio karata za Pariz?

Najniže cene avio karata koje Wizz Air ima u svojoj ponudi se mogu naći već od 45 eur u jednom pravcu dok se cene povratnih avio karata kreću od 79 eur.Kod drugih avio prevoznika cene se kreću od 129 eur u jednom pravcu.

Kako je najbolje kupiti avio karte za Pariz?

Online avio karte možete vrlo jednostavno rezervisati i kupiti preko našeg sajta eKarte jer je pretraga, rezervacija ili kupovina vrlo jednostavna i u samo par klikova. Sajt eKarte omogućava kartično plaćanje, plaćanje pomoću IPS koda, naknadno možete doplatiti prtljag ali i kupiti medjunarodno putno osiguranje Generali.

Ako vam više odgovara avio karte možete kupiti uz pomoć naših avio agenata koji će sigurno naći najbolje i najjeftinije letove koji vama odgovaraju. Dostupni su svakog radnog dana od 09.00 do 20.00, subotom od 10.00 do 14.00 časova.

Naše avio agente možete dobiti na broj

060 747 07 75
060 747 07 75
BerlinBeograd → Berlin
Beograd IstanbulBeograd → Istanbul